OVER

Over mij en IM Social

overIk help bedrijven bij het beantwoorden van de vraag hoe social media kunnen bijdragen aan hun doelstelling(en). Dat antwoord is een passende strategie met bijbehorend actieplan. De basis van alle social media activiteiten is een goede website, de hub van een bedrijf of merk, die goed werkt en gevonden wordt via Google en bezoekers aanzet tot de gewenste actie. Daarom maakt online marketing advies bijna altijd onderdeel uit van mijn advies. De wereld van online en social media staat nooit stil en ik gelukkig ook niet. Als je mij inhuurt kun je verzekerd zijn van een up-to-date advies rekening houdend met de laatste trends en ontwikkelingen. Lees meer over mijn zakelijke ervaring en achtergrond op LinkedIn.

Hoezo IM Social?

Mijn passie voor online media ontstond tussen 2000 en 2003, toen ik in de internetwereld werkte. In mijn eerste baan was ik verantwoordelijk voor alle online advertising en een wekelijkse nieuwsbrief. In mijn vrije tijd hield ik op De Digitale Stad een blog bij, die helaas werd opgeheven. Mijn LinkedIn account maakte ik in 2003 aan. Nadat ik in 2005 voor de FNV op Hyves een succesvolle en zeer virale campagne had opgezet, kreeg ik nog meer de smaak voor social media te pakken. Ik ging mij de jaren erop erin specialiseren en volgde begin 2011 de post-HBO opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School. Ik ontwikkelde voor FNV Bondgenoten (nu FNV) een social media strategie en was regelmatig spreker op events en gastspreker voor Beeckestijn Business School. Steeds vaker vroegen deelnemers of ze mij konden inhuren voor media advies. In 2013 was IM (Irena Marmelstein) Social een feit en ik heb nog steeds geen spijt.

Sociale groet,
Irena Marmelstein

Social media en online marketing opleiding en training

  • 2016: Google Adwords masterclass via Google
  • 2015: Postdoc Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School, Registered Digital Marketeer.
  • 2014: Google Analytics bij KG Online Marketing.
  • 2015: diverse WordPress masterclasses.
  • 2011: Post-HBO Opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School.