Social media advies

Social media advies nodig of online marketing vraag?social media advies

Social media en online marketing zijn vandaag de dag onmisbaar voor het realiseren van de doelstellingen van je bedrijf of organisatie. Loop je tegen een van onderstaande situaties aan en heb je social media advies nodig of een hulpvraag op het gebied van online marketing? Ik help jou graag aan een antwoord op jouw vragen.

  • Wil je weten hoe op welke manier social media kan bijdragen aan jouw organisatie-, marketing- of communicatieplan?
  • Wil je social media advies en hulp bij het opstellen van een social media plan, dat jouw gaat helpen met het realiseren van je doelen met de inzet van social media?
  • Wil je een evenement promoten met behulp van social media marketing en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen?
  • Heb je een Facebook pagina en zou je graag advertenties willen inzetten om meer mensen binnen je doelgroep te bereiken of een speciale acties onder de aandacht te brengen?
  • Heb je een website en word je online niet goed gevonden terwijl je meer leads wil genereren via je website?
  • Wil je beginnen met content marketing en heb je advies nodig?
  • Ga je een Facebook pagina beheren en wil je weten hoe je dat het beste doet en waar je rekening mee moet houden?

Neem contact op voor social media advies

Wil je aan de slag met social media en kun je wel een goed social media advies gebruiken? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek bij een kop koffie of thee, zodat ik weet waar jouw behoefte ligt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Een telefonische afspraak of Skypen kan natuurlijk ook. Wil je daarna een offerte van mijn ontvangen met mijn aanpak? Deze stel ik vrijblijvend voor je op. En wie weet ligt er een samenwerking in het verschiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>