SEO optimalisatie GeM Training

SEO optimalisatie voor GeM Training 

Eigenaar en kindercoach Meike van Til riep medio 2016 mijn hulp in. Ze was aanbevolen door een andere klant van IM Social. Meike had al een paar maanden een nieuwe website, maar merkte dat ze niet gevonden werd op Google. Haar belangrijkste doelstelling was daarom beter gevonden te worden door potentiële klanten op zoek naar een oplossing op het gebied van kindercoaching. Een social media analyse en SEO optimalisatie maaken het grootste deel uit van dit project.

seo optimalisatie

 

Werkzaamheden voor GeM Training

  • Een grondige analyse van haar website en social media platforms (Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus).
  • Het doorvoeren van alle technische verbeterpunten en het optimaliseren van de website content voor SEO om een goede basis te leggen voor een betere vindbaarheid.
  • Een social media workshop social media beheer in combinatie met een werksessie WordPress, omdat Meike zoveel mogelijk zelf het beheer op zich wilde nemen.
  • Inrichten van een Google Analytics account en Search Console om meer inzicht te geven over de bezoekersstatistieken en relevante zoekwoorden naar en op haar website.
  • Continue off page SEO-optimalisatie ten behoeve van een blijvend goede ranking op specifieke zoekwoorden en daarmee de vindbaarheid van haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *