Social media workshop

Vergroot je kennis met een social media workshop

Wil je je kennis over social media vergroten? Ik breng je graag de nodige kennis of vaardigheden bij tijdens een workshop of presentatie op maat. Een social media workshop is uitermate geschikt voor het leren van vaardigheden, waarmee je direct aan de slag kunt. Een presentatie is ook ideaal voor nieuwe inzichten of inspiratie en zeer geschikt voor een groep. Van de workshop of presentatie ontvang je na afloop een PDF, zodat je alle informatie nog eens rustig kan nalezen.social media workshop

Social media workshop

Tijdens een workshop leer je vaardigheden, waarmee je direct praktisch aan de slag kunt. Bijvoorbeeld hoe je social media kanalen beheert of een Facebook advertentiecampagne opzet. Alle workshops zijn voor zowel groepen als individuen. Om de inhoud goed aan te laten sluiten op de vraag en het kennisniveau, bespreek ik eerst je wensen tijdens een intakegesprek.

Aanpak social media presentatie

Je kunt mij ook boeken voor het verzorgen van een social media presentatie. Afhankelijk van het onderwerp en het kennisniveau van de deelnemers, stel ik in overleg een passend programma samen. Dus geen ‘one size fits all’, maar eentje die goed aansluit op de vraag met voorbeelden uit jullie eigen praktijk.

Voor wie? is een social media workshop

Een presentatie of workshop is zeer geschikt voor ondernemers of professionals, die social media zakelijk willen inzetten. De kosten zijn afhankelijk van de inhoud, duur van de workshop of presentatie en het aantal deelnemers. Neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *