OVER

Over IM Social

overIk help bedrijven bij hun online marketing en social media vraagstukken, zodat ze beter hun doelstelling(en) kunnen realiseren. Geen ‘one size fits all’, maar een maatwerk aanpak. De wereld van online marketing en social media staat nooit stil en ik gelukkig ook niet. Ik ben op de hoogte de laatste trends en ontwikkelingen en volg regelmatig trainingen en workshops om mijn kennis te verdiepen en verbreden. Als je mij inhuurt, heb je een up-to-date advies. Lees meer over mijn zakelijke ervaring en achtergrond op LinkedIn.

Waarom IM Social?

Mijn passie voor online media ontstond tussen 2000 en 2003, toen ik in de internetwereld werkte. In mijn eerste baan was ik verantwoordelijk voor alle online advertising en een wekelijkse nieuwsbrief. In mijn vrije tijd hield ik op De Digitale Stad een blog bij, die helaas werd opgeheven. Mijn LinkedIn account maakte ik in 2003 aan. Nadat ik in 2005 voor de FNV op Hyves een succesvolle en zeer virale campagne had opgezet, kreeg ik nog meer de smaak voor social media te pakken. Ik ging mij de jaren erop erin specialiseren en volgde begin 2011 de post-HBO opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School. Ik ontwikkelde voor FNV Bondgenoten (nu FNV) een social media strategie en was regelmatig spreker op events en gastspreker voor Beeckestijn Business School. Steeds vaker vroegen deelnemers of ze mij konden inhuren voor media advies. In 2013 was IM (Irena Marmelstein) Social een feit en ik heb nog steeds geen spijt.

Sociale groet,
Irena Marmelstein

Social media en online marketing opleidingen en trainingen

  • 2017: SEO voor gevorderden bij SDIM
  • 2016: Google Adwords masterclass via Google
  • 2015: Postdoc Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School, Registered Digital Marketeer.
  • 2014: Google Analytics bij KG Online Marketing.
  • 2015: diverse WordPress masterclasses.
  • 2011: Post-HBO Opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School.