Over IM Social

overIk help bedrijven bij hun online marketing en social media vraagstukken, zodat ze beter hun doelstelling(en) kunnen realiseren. Geen ‘one size fits all’, maar een maatwerk aanpak. De wereld van online marketing en social media staat nooit stil en ik gelukkig ook niet. Ik ben op de hoogte de laatste trends en ontwikkelingen en volg regelmatig trainingen en workshops om mijn kennis te verdiepen en verbreden. Als je mij inhuurt, heb je een up-to-date advies. Lees meer over mijn zakelijke ervaring en achtergrond op LinkedIn.

Waarom IM Social?

Mijn passie voor online media begon in 2000 toen ik in de internetwereld werkte. In mijn eerste baan bij City OnLine was ik verantwoordelijk voor alle online campagnes. In mijn vrije tijd hield ik op De Digitale Stad een blog bij. Mijn LinkedIn account maakte ik in 2003 aan. Nadat ik in 2005 voor de FNV op Hyves een campagne had opgezet, die viral ging, kreeg ik nog meer de smaak voor social media te pakken. Ik ging mij erin specialiseren en volgde begin 2011 de post-HBO opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School. Om mijn klanten ook op online marketing gebied beter te adviseren, volgde ik in 2015 de opleiding Digital Marketing Strategie en Leiderschap van Beeckestijn Business School.

Sociale groet,
Irena Marmelstein

Social media en online marketing opleidingen en trainingen

  • 2017: SEO voor gevorderden bij SDIM
  • 2016: Google Adwords masterclass via Google
  • 2015: Postdoc Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School, Registered Digital Marketeer.
  • 2014: Google Analytics bij KGOM Online Marketing Agency.
  • 2015: diverse WordPress masterclasses.
  • 2011: Post-HBO Opleiding Social Media Strategie bij Beeckestijn Business School.